jk_ikon1

MARKNADSFÖRING & KAMPANJER

Att nå ut med sin reklam och marknadsföring är inte lätt. Det krävs att budskapet ska vara rätt och innehållet är intressant. Då spelar designen en stor roll. Jag hjälper er gärna att formge och gestalta era kampanjer som till exempel annonser, stortavlor, utskick och alla möjliga typer av marknadsföring.

jk_ikon2

DIGITAL DESIGN & SOCIALA MEDIER

Hur ni ser ut på internet idag är jätteviktigt. Det är många gånger era kunder får en första kontakt med er digitalt. Det är då viktigt att skapa ett bra första intryck och en snygg design som håller på webben över tid. Webbsidor, appar, sidor och inlägg till Facebook och Instagram är något jag gärna hjälper till med.

jk_ikon3

GRAFISK DESIGN & TRYCKSAKER

Alla gillar en bra gjord trycksak. Det är härligt att hålla i det och man blir glad. Jag har stor vana vid att jobba med till exempel broschyrer, affischer, foldrar, tidningar, visitkort. I en process gillar jag att jobba med allt från själva innehållet till val av papper och tryckmetoder. Allt för att slutprodukten ska bli klockren.

jk_ikon4

PROFILERING & INREDNING

Med en grym profilering kan man komma långt. Det är en grafisk grund att stå på. Och något som ger en känsla av ert företag. Logotyper, grafisk manual och profil, profilkläder, PowerPoint, brevmall, skyltar, bildekor, kontorsinredning är bara några exempel på sånt som berättar vad ni är för typ av företag.

Konsult

Är ni en kommunikations-, webb- eller reklambyrå som behöver extra resurser? Då hjälper jag er gärna! Jag har stor vana att jobba som konsult åt byråer där jag både agerat som både intern och extern nyckelperson mot slutkunden. Senaste åren har jag t.ex. jobbat som kontinuerlig konsult för Advant, MX kommunikation och Nobox.